Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стефан Спасов ще ръководи мача Сливен – Нафтекс, Бранимиров под въпрос



15 Август 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Пернишкият арбитър Стефан Спасов бе определен да ръководи, един от най-интересните двубои на втория кръг в Източната „Б” група между отборите на Сливен и Нафтекс. През миналия сезон перничанинът ръководи няколко мача на отбора и остави добри впечатления с точните си отсъждания.

Днес футболистите на Георги Василев тренират двуразово. И двете занимания се провеждат на стадион „Черноморец”. Василев иска колкото се може по-бързо футболистите в отбора да се сработят и затова набляга на тактическите занимания в тренировките. Най-успешният треньор е наясно с качествата на играчите си, но малкото време заедно според него е основен проблем, който трябва да се реши с много работа на терена.

След мача със „Светкавица” от болки в дясното бедро се оплака един от най-опитните футболисти на „Нафтекс” Веско Бранимиров. Треньорският щаб на отбора реши да съхрани Бранимиров и той ще тренира няколко дни на облекчен режим. Според лекаря на тима, бранителят ще може да играе в мача срещу Сливен в края на седмицата.

От днес тренировки започна и контузеният Стойко Колев. Той претърпя битов инцидент и не тренира на пълни обороти близо седмица. Халфът поряза на остър предмет стъпалото си. Вече раната на Стойко заздравя и той също се готви за двубоя с „воеводите” на стадион Хаджи Димитър.

До края на седмицата футболистите на Нафтекс ще тренират по веднъж на ден. Отборът ще пътува до Сливен в деня на мача, който е с начален час 18.00 и ще се играе на стадион Хаджи Димитър в града под Сините камъни.



Прочетено: 2142 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
София от Копитото 9 мая 2015 года Приятелки в три цвята Следобедно кафе Летен театър Vision ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ ograda Небе Декоративни дървени конструкций Пристанище Приморско Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development