Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

HVB Hebros Leasing откри нов офис в Бургас



15 Август 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Най-голямата лизингова компания в България HVB Hebros Leasing откри нов офис на дружеството в Бургас, съобщиха от компанията.

Новият офис е изграден във връзка с разширяването на бизнеса, заяви на откриването Александър Александров, координатор на Югоизточен регион на HVB Hebros Leasing.

Той допълни още, че бургаският регион е изключително динамичен, като нуждите на партньорите на лизинговата компания значително се увеличават и те имат остра нужда от рефиинансиране, за да развиват бизнеса си.

В новия лизингов офис чрез специализирани лизингови услуги в различните индустриални сфери HVB Hebros Leasing има готовността да отговори на твсяка една подобна нужда, заяви още Александров.

"Допълнително предимство за клиентите е, че направихме офиса в сградата на Хеброс Банк, така че нашите партньори едновременно ще могат да се възползват както от лизинга, така и от финансовите услуги на банката", допълни още координаторът за този регион.

Бургаският регион на дружеството управлява портфейл от над 10 млн. лева и има над 600 клиенти от 50 населени места.

Припомянме, че през изминалата седмица HVB Hebros Leasing откри и нов офис в Благоевград.

HVB Hebros Leasing е най-голямата лизингова група в страната с общ портфейл от около 260 млн. лева, 150 служители и над 7000 клиента.



Прочетено: 2494 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2009 Маската витраж5 Руски паметник, Бургас xx Аз с майка и татко Мебелна Фабрика ДИЕЗ Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Българско село нощен бряг Созопол. морето аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development