Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Безплатни чадъри на бургаския плаж



28 Юли 2006, Петък


Автор: Burgas Info



Концесионерът на Северния бургаски плаж – Ваклин Стойновски, монтира безплатни чадъри по пясъчната ивица. Това се случва за първи път в България, откакто черноморските ни плажове се дават за стопанисване на частни лица.
Една трета от чадърите на брега на Бургас вече са безплатни. Те са оцветени в жълто и на тях пише „безплатен”. С чадъри е покрит 60% от плажа, останалата плажна ивица е свободна. Там слънчеви лъчи могат да събират летовниците, които не желаят да ползват чадър или пък имат свой собствен.
„Желанието ми е всички почиващи да могат да посетят бургаския плаж и да се чувстват добре там, независимо от възможностите им”, коментира Ваклин Стойновски.
Компанията „Онтайм”, чийто собственик е Стойновски, е концесионер и на Централния плаж в Бургас. За съжаление там няма да има безплатни чадъри, заради проблемите, които срещат с незаконните постройки по пясъчната ивица. Освен това има и фирми, които са се самонастанили в съществуващи на плажа постройки, предназначени за съблекални и складове за спасителите.
По време на най-натоварения период по морето - от края на юли до края на август - спасителите на Централния и Северния плаж ще бъдат с удължено работно време. Летовниците ще бъдат наблюдавани до 19 часа.


Прочетено: 3356 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Димитър Николов майк камини всичко за отопланието Журналистка Бургас-моста Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Слънчев бряг не е само строителен обект Флора Бургас 2009 Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development