Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаска област ще си сътрудничи с Армения



27 Юли 2006, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Бургаска област ще си сътрудничи с подобна арменска област. Затова се договориха областният управител Любомир Пантелеев и зам. министърът на социалната политика на Армения Тамара Геворгян. Това е първата официална арменска делегация на посещение в Бургаска област от 15 години, съобщиха от Областна управа.
Работната визита се провежда в рамките на съвместна инициатива Достъп до правото на работа като начин за преодоляване на бедността между Съвета на Европа и Министерството на социалната политика на Армения. В делегацията бяха включени специалисти по пенсионната и осигурителна политика. От българска страна на срещата присъстваха Недялко Киров, директор на ТД на НАП Бургас, заместникът му Стефан Илчев и експерти от НАП. Основна тема на разговорите бе размяна на мнения за пенсионното и осигурителното дело на България и Армения.
Областният управител запозна чуждестранните гости с икономическото състояние на областта. Като страни от Черноморския басейн ние трябва да развиваме по- добро сътрудничество и желаем да започне работа по побратимяване на област от Армения с Бургас, каза г-жа Геворгян. На срещата бе уточнено да стартира официална кореспонденция по въпроса.
Това ще бъде добре и за двете страни, а като за начало може да се разменят бизнес делегации между бургаската Търговско- промишлена палата и подобна арменската структура, предложи Любомир Пантелеев.


Прочетено: 1928 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Преминаването забранено! Бургас, Флора 2008 лека вечер съботно кафе Роза КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС ХРИСТИ Конкурс прическа Бургас 2009 Детски къщи Teddys house Цвете Финансова помощ за бедните
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development