Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Незаконни обекти на Централния плаж в Бургас продължават да пречат, сезонът е пред провал



18 Юли 2006, Вторник


Автор: Burgas Info



Ръководството на концесионера на Централен плаж Бургас – фирма „Он тайм”, е обезпокоено от незаконните обекти, които продължават да функционират на пясъчната ивица и поставят сезона пред провал. Компанията получи писмо с регистрационен индекс 70049 от Община Бургас, което уверява, че е започната процедура по премахването на незаконните постройки, но те продължават да пречат на концесионера да поддържа плажа и да осигурява безопасност за летовниците.
Само през последните три дни са възникнали седем по-сериозни инцидента, при които спасителите са реагирали мигновено и са успели да предотвратят трагичните последствия.
По искане на началника на Водно-спасителната служба, собственикът на „Он тайм” - Ваклин Стойновски е одобрил да се увеличат спасителите на 15-ти пост. Причината е, че оттам започва неохраняемата зона и на това място се случват най-много инциденти.
За първи път на кея на бургаския плаж е разположен спасителен пост и е монтирана вишка за наблюдение на мостика. По целия кей са монтирани табели, които предупреждават за опасността да се скача от мостика.
“Он тайм” е концесионер и на северния бургаски плаж. Фирмата е увеличила екипа за почистване на двете пясъчни ивици с петима души. Вече и на двата плажа е извършено междинното обезпаразитяване.
“Правим всичко възможно, за да сме изрядни концесионери, но незаконните обекти на Централния плаж са “заварено” положение и не можем да носим отговорност за инциденти, предизвикани заради тях. Готови сме да съдействаме на общината по всички, разрешени от закона начини, за тяхното премахване”, коментира Ваклин Стойновски.



Прочетено: 2110 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Несебър Първа копка пепи  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка бял минзухар небе Жреци на музите 2009 Един камини Конкурс прическа Бургас 2009 Хозяин причала лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development