Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Нафтекс тренира в пълен състав



17 Юли 2006, Понеделник


Автор: Burgas Info



От днес в тренировките на отбора се включиха опитните Веселин Бранимиров и Свилен Симеонов, които в продължение на две седмици лекуваха контузии, съобщиха от пресцентъра на клуба.
Вратарят страдаше от разтежение на бедрен мускул, а централният защитник бе с фрактура на пръста на десния крак. И двамата до момента се подготвяха на облекчен режим във фитнеса на клуба и на лекоатлетическата писта на стадиона.

Първа тренировка след възстановяване направи и крилото Мартин Кокалджиев. С отбора продължават тренировки и новодошлите футболисти Любомир Няголов, Емил Петков, Иво Паргов, Любомир Генчев, Венцислав Алдев. И петимата оставят със старанието си добри впечатления у треньорите и след изиграването на двете планирани контроли за седмицата, в сряда и петък, най-вероятно на петимата ще бъдат предложени договори с Нафтекс.

Към отбора на Нафтекс се присъедини и Любомир Божинов, който до момента се готвеше с тима на Черноморец. Халфът бе отличаван специално на няколко пъти през миналия сезон от наставника Георги Василев и сега отново младият футболист, ще има възможност да работи с него и го убеди в качествата си.

До края на седмицата в отбора се очакват нови трима футболисти на проби, но имената им ще станат известни, едва когато пристигнат в Бургас и подпишат договори с клуба. С това ръководството смята да приключи първия етап от селекцията на отбора.

Нафтекс вече определи и мястото на лагера, където ще се подготвя преди старта на първенството. От 24 юли до 4 август спортно-техническото ръководство избра Велико Търново за място на подготовката. За периода са планирани и три контролни срещи с отбори от региона.

До края на седмицата Нафтекс ще изиграе две контролни срещи. В момента се уточнява съперника за контролата в сряда, която ще се играе на стадион Черноморец. В петък мача е със Странджа - Металург град Средец.



Прочетено: 2150 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец Бургас Spirit of Burgas изгрев бл.29 вх.7 ЦЪРКВА Пролет, кокичета pepi pepi Тавия Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас, ФЛОРА 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development