Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Fantastic Services - Пране на килими София

Искате ли да се оттървете от мръсните килими и пътеки? Извикайте чистачите на Fantastic Services и те ще почистят килимите ви до блясък и ще ги накарат да изглеждат като нови! Ние предлагаме различни методи за почистване, като в зависимост от вида и материала на вашия килим, ще изберем най-подходящият метод за вас. Препаратите и машините, които използваме, са от най-високо качество, за това резултатите са гарантирани! Обадете ни се сега на тел. 0700 33 700 и запазете своя час за пране на килими в София! За по-подробна информация за нас, посетете уебсайта ни.

Хотела се намира в
София

Тип на хотела
Бизнес хотел

Категория на хотела
Къща за гости

Уебсайт
Научи повече

За контакти с хотела
Телефон: 070033700
e-mail: [email protected]
Адрес: бул. "Сливница" 201, Варна, България
Населено място: София


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Созопол Ето го Немо Несебър аз  като бебе с майка ми Машините на Леонардо Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Фонтаните на Град Монтата-BG Есен в Париж от Бутик прозорци в хале Следобедно кафе Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development