Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Спа Хотел Винярдс

Спа Хотел Винярдс е разположен на най-високия хълм с невероятна морска панорама. Прекрачвайки прага на нашият хотел ще откриете спокойствие и уединение, отдалечен от шумните курорти и замърсената градска среда, но същевременно изключителна близост до плажа, Несебър, Поморие и Слънчев бряг. Хотел „Винярдс” разполага с 5 луксозни апартамента със самостоятелен външен басейн и джакузи, които могат да се използват само от гостите на апартаментите, 6 луксозни големи двойни стаи, 13 луксозни двойни стаи, 26 стандартни двойни стаи и 2 двойни стаи оборудвани за хора с увреждания.
Нашият уникален Спа център разполага със закрит басейн с посолена минерална вода, парна баня,руска баня, сауна, джакузи и фитнес зала. Кабинети за луголечение и детоксикация, рехабилитация на опорно двигателния апарат, физеотерапия и кинезетерапия. Дерматологичен център и козметичен салон с утвърден пластичен хирург и дерматолог специалист.

Хотела се намира в
Ахелой

Тип на хотела
СПА

Категория на хотела


Уебсайт
http://www.vineyards-resort.com

За контакти с хотела
Телефон: 0554 70302
e-mail: [email protected]
Адрес: Комплекс Винярдс Ахелой Поморие
Населено място: Ахелой


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Инкубатори за люпене на яйца Пролет, кокичета Конкурс прическа Бургас 2009 Море,земя, въздух Европейка Pepi информация    http: //boltmin. blogspot. com/ попътна Странджа Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development