Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Харизма

Бутик хотел "ХАРИЗМА" се намира в Сливен. "ХАРИЗМА" е разположена в полите на Стара планина, в подножието на природен парк "Сините камъни".
Местоположението на луксозна къща за гости "ХАРИЗМА", върху хълм в местността "Андреева чешма” край Сливен, открива невероятен изглед към града и околностите от едната страна, а щом обърнеш поглед виждаш величието на сините скали, вековните гори и водопади, чуваш ромона на потоци. В близост до " ХАРИЗМА" са и пещерните образувания „Змееви дупки”, лифт до Карандила, множесгво еко пътеки.
Архитектурата на бутикова къща за гости "ХАРИЗМА" е уникална - по форма и разпределение. Разполага със 7 двойни стаи и 1 апартамент, и Винарна (предстоящо откриване). "ХАРИЗМА" предлага изискана и уютна обстановка за удобството на своите гости, възможности за почивка, разходки из огромната градина или в планината, групово четене на чист въздух, шах и други игри, детски кът.
ИНТИМНА АТМОСФЕРА и ИЗИСКАН СТИЛ
=
ИДЕАЛНО МЯСТО ЗА БИЗНЕС СРЕЩИ и ПОЧИВКА ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА

ПРОМОЦИЯ ДВОЙНА СТАЯ 50 ЛВ.

Хотела се намира в
м. Дюлева река

Тип на хотела
В планина

Категория на хотела


Уебсайт
http://harizmahouse.com

За контакти с хотела
Телефон: 0889 767676
e-mail: [email protected]
Skype: harizma-house
Адрес: Местност Андреева Чешма
Населено място: м. Дюлева река


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Александропулис, юни.2007 Бургас и Леонардо Роза Първа копка Долно Езерово евро 2008 хотел приморец Ученички витраж1 Ремонтира носачи BMW ograda
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development