Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хотел Панорама

Хотел Панорама се радва на завидно местоположение в Сливен. От една страна, тризвездният хотел се намира на 300 метра от въжената линия, свързваща Сливен с парк Сините камъни в подножието на Карандила. От друга страна, Хотел Панорама е разположен само на три километра от центъра на Сливен. Гостите на хотела ще се насладят на великолепни гледки към планината, спокойна и луксозна обстановка, приветливо и висококачествено обслужване.

Хотел Панорама разполага с няколко двойни стаи и апартамента, които се отличават с функционален и стилен интериор, доминиран от неутрални светли цветове, удобни мебели, съвременни удобства, които гарантират комфортен престой и пълноценен отдих.

Уютният ресторант на Хотел Панорама предлага приятна обстановка, добро обслужване и разнообразни кулинарни предложения. Ресторантът е подходящ за провеждане на банкети, сватбени приемни и други празненства.

Една от най-привлекателните черти на Хотел Панорама в Сливен е неговата просторна лятна градина с чудни гледки към Карандила, която предлага безброй мигове на отдих на тишина и чист въздух. Хотелът разполага с кафе-бар и хранителен магазин.

Хотела се намира в
Сливен

Тип на хотела
Градски

Категория на хотела


Уебсайт
http://hotelpanoramabg.com

За контакти с хотела
Телефон: 044677774
e-mail: [email protected]
Адрес: Дюлева река
Населено място: Сливен


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Исторически музей, Бургас самотна обитателка kss ahtopol УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Ботева и Фердинандова камини зад облаците плахо наднича... Аз И Брат ми  с децата . Зима в Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development