Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Царска Одая

Ние имаме нас 10години опит в обслужването. Знаем нуждите на клиентите и как да създадем уют, за да може всеки наш гост да се почувства като у дома си!
Последните години насочихме вниманието си към природощадящото и екологично гостоприемство.Спечелихме първа нарада за най-зелен хотел за 2008г..Имаме зад гърба си и други награди и удостоверения, но за нас на първо място остава мнението на нашите гости, тяното признание и приятелство са най-големата ни награда!
Сега ние решихме да съчетаем нашия опит с топлината на селската къща и атмосферата на едно от най-красивите села в нашия Балкан. Селце сгушило се сред зелените планини и запазило възрожденския си облик, село Ичера удивлява с красотата и спокойствието си всеки посетител! Тук е истински рай за любителите на истинската почивка и отмора! Чистият лечебен въздух и вкусната жива вода са се славили от незапомнени времена, легендите разказват, че самия цар Симеон е почивал по тези места. Затова селото е носело името Царска Одая, днес нашата страноприемница носи това име.
Хижа „Царска Одая” се намира точно на главния път на селото, в самото начало с вход от град Сливен. Тук цари покоя и атмосферата на селската къща, съчетан с удобствата на нашия век. Имаме шест стаи със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и тн. Стаите са с двойни легла и капацитет до 15 души.
А в нашата столова може да опитате истински екологично чисти продукти, приготвени на място от свежи зеленчуци и месо, домашно сирене, селски хляб,балканска пъстърва. Да опитате нашата колекция от изискани вина или просто вкусната домашна ракия! Има възможност за самостоятелно приготвяне на храна, пълен пансион както и наем на цялата къща, с големи преференции и отстъпки! За приятели и туроператори- специални цени!!!
При нас всеки ден може да опитвате ново занимание!
Предлагаме ви стрелба с монголски лък, наем на велосипеди. Вело и пешеходни маршрути-за една активна почивка!
Съвсем скоро при нас ще може да пояздите кон по прелестните горски пътеки!
За любителите на слънчевите бани-в селото има басеин
За страстните рибари- река Луда Камчия ще е истинско предизвикателство!

Незабравяйте да си вземете за спомен и подарък от нашите ръчно направени сувенири, домашно сладко и мед!
От истинските неща по-вкусни и красиви няма!

Хижа”Царска Одая” ви предлага едно ново екологично съобразно гостоприемство!
Защото всичко което правим е от сърце!

Хотела се намира в
Карандила местност

Тип на хотела
Селски

Категория на хотела
Къща за гости

За контакти с хотела
Телефон: 04517330
e-mail: [email protected]
Skype: renitomova
Адрес: Ичеренски Път 38
Населено място: Карандила местност


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка жълто Кокили за Строителите-супер НОВО!!! Pepi Списание Влъхвите Пролет, кокичета сред тухли Тройна дъга над Бургас Момчета Театър за драма. опера и балет, Бургас Бургаският кей
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development