Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хотел Сливен

Хотел “Сливен” е с многогодишни традиции. Намира се в центъра на града. Предлага удобство и уют за вашата почивка и много развлечения. Тук ще откриете най-добрата комбинация между комфорт, лукс и перфектно обслужване.

Хотелът разполага с ресторант и бар-аперитив, които са климатизирани, лятна градина, конферентна зала и открит паркинг. В близост до хотела има малък парк, църква, поща, театър, нощен клуб, обменно бюро, магазини, пазар за плодове, зеленчуци и цветя, спирки на градския автобусен и таксиметров превоз. Хотел „Сливен” предлага екскурзии до местни забележителности.

Хотелската база разполага с 88 стаи със самостоятелен санитарен възел. От тях 80 стаи са с по 2 легла, 7 стаи с 3 легла и 1 VIP-апартамент. Част от стаите са оборудвани с климатик, цветен телевизор и кабелна телевизия. В хотела има два асансьора за предвижване и локално парно отопление.

Ресторант “Сливен” е с капацитет 200 места и предлага най-доброто от българската национална и европейската кухня.
Естествената слънчева светлина и чистият въздух са предимствата на лятната градина на ресторант “Сливен”, която разполага с 60 места.
В бар-аперитива гостите на хотела могат да се освежат със студени или топли напитки.

Хотела се намира в
Сливен

Тип на хотела
Градски

Категория на хотела


Уебсайт
http://hotel.sliven.net/

За контакти с хотела
Телефон: 044/ 62 40 56, 0886 166 010
e-mail: [email protected]
Адрес: гр. Сливен, пл. “Хаджи Димитър” №2
Населено място: Сливен


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Старият Бургас коледни песни Бургас-моста ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... Pink For Sale Един рицар в Париж от Бутик Конкур глазами зрителя Театър за драма. опера и балет, Бургас Воробей от страха полез на стенку Водорасли Аквасорс Фен
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development