Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Хотелски комплекс Ичера

Ичера е красива през всички сезони на годината и от нея на по-малко от час път могат да се посетят Жеравна, Медвен, природен парк Карандила. В местността Даулите има ски-писта, а старият Сливен е едно от местата, които с удовоствие туристите посещават.

На 3 часа път с автомобил по билото на Стара планина през гр. Елена могат да се посетят Дряново, Габрово, Боженци. Пътищата около селото са удобни и приятни за колоездене, лов на раци и риба по реката, и за пикник.

Ичера - пренесла своето име през вековете от земите на древен Египет в България, все още загадъчна и интересна, наречена заслужено "Царската одая", посреща своите гости, за ги дари с чистата си природа, красотата на българските традиции и своето гостоприемство.

ХОТЕЛЪТ

Днес "Царската одая" се възражда наново, а хотел "Ичера" а първият, който гостоприемно отвори врати за всички свои гости на този край, които обичат природата и българския дух.

Изграден във възрожденски стил, хотелът предлага домашния уют на българския дом, съчетан със съвременните изисквания за почивка и спорт.

Той е семеен и разполага с 5 двойни стаи, категория 3 звезди и малко ресторантче с 20 места, където винаги може да се хапне вкусна селска гозба.

Към хотела има прекрасна лятна градина с барбекю и плувен басейн.

Хотела се намира в
Сливен

Тип на хотела
В планина

Категория на хотела
Къща за гости

Уебсайт
http://ichera.com

За контакти с хотела
Телефон: (+359) 4517 268, +359 888 564 791
e-mail: [email protected]
Адрес: местност Ичера, Сливенски балкан
Населено място: Сливен


Вземи препратка:» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
на тела Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Фонтанът на МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Sunrise ЦЪРКВА На Вая Странджа, старите дървета Община Бургас Лувъра, Париж - от Бутик Залив край Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development