Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Вандалските актове в Бургас продължават

09 Май 2009, Събота

Само 20 дни след като бяха поставени новите павилиони за разпространение на вестници и списания, един от тях се превърна в обект на поредния вандалски акт в Бургас. Павилионът, който се намира на пресечката между улиците „Богориди” и „Възраждане”, е бил буквално преместен от нанесените по него удари и ритници, в следствие на които крачетата и предната му долна стена са брутално изкъртени.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Общината чисти таблата за обяви от рекламни афиши

Акцията ще се проведе в дните от 7 до 17 май от служители на общинско предприятие „Общински имоти”. От посочените места ще бъдат премахнати всички рекламни материали. Община Бургас призовава граждани и фирми да се въздържат от разлепване на афиши и плакати за периода 7 - 17 май.

прочетено 1823 пъти
3
Информационно събитие

Денят на Европа е подходяща възможност за открит и активен диалог между всички участници в евроинтеграционните процеси на местно и регионално ниво.

прочетено 1739 пъти
0
Плувни клубове притеснени, че се подготвя поредната далавера с даване на апетитния имот - плувния басейн в Славейков. От общината дават мъгляви обяснения

Кой ще изгражда басейна в „Славейков?“ Бургас е известен като “морски” град. Точно както и Варна. Би следвало за едно населено място, намиращо се на брега на морето, приоритет да са водните спортове. Говорим за плуване, водна топка и прочее. Във Варна общината се интересува живо от водните спортове и от базите, с които разполагат отборите. Доскоро в морската ни столица също нямаше адекватно място, където спортистите могат да се подготвят и да се кокурентоспособни. Това обаче се промени през лятото на 2008, когато юни отвори врати най – модерният плувен комплекс на Балканския полуостров. С пари от европейски фондове и местни спонсори съоръжението във Варна е първокласно изпълнение и рай за трениращите. За жалост в нашия град ситуацията е различна.

прочетено 4130 пъти
2
Кметът на Бургас размахва пръст на бургазлии: Собствениците на сгради по пешеходни улици да си оправят фасадите

Кметът на Бургас Димитър Николов съобщи по време на пресконференция, че се готви нова наредба, отнасяща се до сградите по пешеходните улици в града. Ако тя бъде приета от местния парламент, собствениците на имоти, основно по улиците „Александровска” и „Богориди”, ще бъдат задължени да си санират фасадите. За тази цел ще им бъде даден разумен срок. Ако той не бъде спазен, Община Бургас ще извърши санирането за своя сметка, а след това ще търси начин принудително да събере от собствениците изразходените суми по съдебен ред

прочетено 1869 пъти
1


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Александропулис, юни.2007 Алекс майк созопол парцалки 3 Тавия Париж - моста на Александър 3-ти Sunrise pepi Инсталация Цветы луговые Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
28
29
30
31
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development