Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Съдия погна едър хотелиер в Слънчев бряг

05 Януари 2011, Сряда

Бургаски съдия-изпълнител обяви публична разпродажба на хотел “Делта палас” в Слънчев бряг. Имотът е със 120 стаи, категория “3 звезди” и е собственост на Огнян Сапунов. Бизнесменът държи и съседния “Делта бийч”, който е 4-звезден и почти два пъти по-голям.


Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Царево, Малко Търново и Средец заедно в проекта Странджа

Акцентът в програмата е културното наследство и всичко, което характеризира пилотната територия. Идеята е, като се подпомагат бизнесът и типичните дейности в региона, да се акумулира развитието му. Ключовата роля е на общините.

прочетено 9385 пъти
1
Tепърва пред Бургас се отварят възможностите за финансиране от европейските фондове

Кметът на Община Бургас Димитър Николов пред радио „Фокус”- Бургас за модернизацията на градския транспорт, за ремонта на пътната инфраструктура, за формирането на бюджета на общината за следващата година, големите капиталови обекти и за предстоящия празник на Бургас – Никулден

прочетено 4022 пъти
0
Бургас грабна приза за най-добре развиващ се туристически град

Бургас спечели грамота за най-ползотворно сътрудничество в областта на туризма за 2010 година, – съобщиха от община Бургас. Престижното признание бе присъдено от с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

прочетено 3869 пъти
0
С 10% са се увеличили туристите в Бургас

С 10% са се увеличили туристите в община Бургас от началото на 2010 г. Това стана ясно на пресконференцията по повод наградата на Бургас за най-ползотворно сътрудничество в областта на туризма за 2010 г. Престижното признание бе присъдено от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

прочетено 1814 пъти
0
КМЕТЪТ НА БАНСКО: ХОТЕЛ КРИСТЪЛ АПАРТМЪНТС СПАСИ БАНСКО

„Кристъл Апармънтс” пое първата вълна от наводненията в Банско през месец май 2010 г. и така спаси града от по-големи разрушения. Само 6 месеца по-късно с усилията на „Регнум“, като част от „Йозтюрк груп” и община Банско той е изцяло реновиран и готов за новия си сезон“. Това заяви кметът на Банско Александър Краваров на официалното откриване на изцяло обновения хотел „Кристъл Апартмънтс“ в Банско. Той добави, че усилията на общината и на правителството на Република България са насочени към поощряване на инвеститорския интерес в Банско.

прочетено 3373 пъти
0
Ивелина Стратева: Туристическия данък няма да донесе очакваните приходи

Според директорът на дирекция „Стопански дейности „ в община Бургас Ивелина Стратева ако туристическия данък се приеме в този му вид в приходната част на общината няма да има кой знае каква разлика.

прочетено 5633 пъти
0
Годишните награди на БХРА за 2010 г. Бургас и регионът получиха награди.

На 24.11 2010 за 14-ти пореден път бяха връчени най-дългогодишните отличия в туризма. Официалната церемония се състоя снощи под патронажа на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков. В приветствието си към хотелиерите и ресторантьорите той ги нарече “бизнесмени и мечтатели”. Според него ако икономиката на страната се развиваше като туризма, нямаше да говорим за криза.

прочетено 3271 пъти
0
Свързват туристическите информационни центрове в национална мрежа

Новосъздадените и съществуващите до момента туристически информационни центрове в страната ще бъдат свързани в единна национална мрежа не по-късно от 2015 г. Целта е да се уеднаквят работните практики и стандарти в обслужването на българските и чуждестранни посетители на място и предлагането на информация за туристически обекти, маршрути и услуги на територията на общината, на която те се намират. Това заяви Мария Иванова, директор на Дирекция „Туристическа политика” в МИЕТ днес при представянето на проекта „Създаване на мрежа от туристически информационни центрове, функционираща въз основа на единни стандарти”.

прочетено 2829 пъти
0
И в туризма се въвеждат понятие "Алтернативна енергия"

В Несебър беше представен проектът “RELACS - REnewabLe energies for tourist ACcommodation buildingS” – Алтернативна енергия в туризма, финансиран от Европейската Комисия по програма: „Интелигентна Енергия – Европа” с партньорството на община Несебър. Организатори на форума са Регионална Агенция за Управление на Енергията – Бургас (БРАУЕ) и Асоциация на Българските Черноморски Общини (АБЧО) – България.

прочетено 2579 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Spirit of Burgas Мебелна Фабрика ДИЕЗ Камини CLAM - CORTONA angolare Театър за драма. опера и балет, Бургас pepi Ботева Флора -Бургас-2009.JPG Конкур глазами зрителя Парк в Бургас, Младежки дом Близо до жп гарата Компасът на ул.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development