Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Отличници в Станга

01 Април 2011, Петък

Stanga е разрастна в Пловдив. Софтуерната компания възнамерява да се превърне в основен доставчик на софтуерни услуги

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


Писмо от синдикатите във връзка с предложенията на министъра на финансите за съкращаване на пенсионираните

Възмущение, че за пореден път от медиите се научава за решения на правителството, засягащи трудовите и служебните правоотношения в администрацията.

прочетено 2684 пъти
0
КНСБ: подписаха график за изплащане на дължимите работни заплати в "Напоителни системи"

До 31 март ще бъдат разплатени дължимите заплати и осигуровки за декември, януари и част от февруари

прочетено 3404 пъти
0
Преговорите по стачните искания на железничарите - без резултат

От мениджърския екип на БДЖ не са предложени нови варианти, с които да бъдат намалени планираните съкращения и срокове за изплащане на договорени суми по КТД и други социални плащания.
Според поетите ангажименти към Световната банка, която се съгласи да отпусне заем в размер на 600 млн. лв. за сектора, в БДЖ и НКЖИ трябва да бъдат съкратени 5744 души до 2014 година.

прочетено 2497 пъти
0
Изградиха уникален дървен мост в местността Свети Илия край село Кости

Горските служители при Държавно горско стопанство – Кости ДП изградиха със собствени сили и труд уникален дървен мост в местността Свети Илия край село Кости.

прочетено 5973 пъти
0
Магистрала Тракия Бургас - Карнобат не струва ...

Участъкът Карнобат – Бургас от автомагистрала Тракия е рисков за снегонавявания, съобщи директорът на Областно пътно управление - Бургас Митко Порязов. Снегонавявания имаше и миналата година и докато техниката пробие преспите, се налагаше магистралата да бъде затваряна периодично.

прочетено 9444 пъти
2
Търсят нов Директор на Детско юношеската школа на ЧЕРНОМОРЕЦ

На следващо свое заседание, Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД ще обсъди нови кандидатури за заемане на овакантеното място за Директор на спортната академия. До провеждането на съвета, функциите на Директор на ДЮШ ще изпълнява главният мениджър на клуба Душан Буковац.

прочетено 2299 пъти
0
2350 временни работни места открива Община Бургас

Набирането на кандидатите започна на 10 Ноември 2011. Вече е назначена и Общинската комисия, която ще отговаря за Преброяване '2011 за Бургас. Приблизително 2000 преброители и 350 контрольори се очаква да се включат в преброяване на населението на област Бургас, като почти половината от тях ще участват в преброяването на гражданите и жилищния фонд на територията на община Бургас.

прочетено 3554 пъти
0
Защо отложиха заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество

Във връзка с множество запитвания относно отложеното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество, ви информирам, че вчера, 26 октомври, работодателските организации изпратиха писмо до министъра на финансите и председател на НСТС Симеон Дянков (вижте подробната информация), с което изискват допълнителна информация относно предложенията за промени в КСО, касаещи професионалните пенсионни фондове. Министър Дянков се е ангажирал да подготви исканата информация и да я представи в петък, 29 октомври, от 15.00 ч в Министерството на финансите, когато ще се проведе заседание на Комисията по бюджетна политика към НСТС. Това е причината за отлагане на днешното заседание на НСТС.

прочетено 27746 пъти
4
Подкрепа за Достоен труд

Групата Информационни бюра „Подкрепа за Достоен труд” е част от Националната мрежа на КТ „Подкрепа” за експертна помощ чрез предоставяне на информация, консултиране и обучения.

прочетено 2832 пъти
0


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
Пони тоже кони “Бакти+“ Препарат за септични ями ll Пътна помощ - ADAC бургаска среща Елена МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА булка от Бургас това си е моята приятелка Конкур глазами зрителя ухажване Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development